Amanda

hallå!
 Jag kan ju börja med att berätta att mitt liv åker på söndag dåra?!
eh, ja hm.. hur ska jag kunna klara mig ifall att min älskling och som sakt mitt liv åker hem?
Alltså 8 månader kanske inte är någonting i vissa ögon, men hos mig har det vart de längsta, men ändå de kortaste månaderna i mitt liv! Det har gått så snabbt med dig älsklingen, du förstår inte hur mycket jag kommer sakna och gråta! men vafan, blir det bättre för att man gråter? Det är så himmla jobbigt att gråta, att alla tycker synd om en, men skit i mig! jag tror jag klarar mig. eller gör jag det? efter som mitt liv ska åka!?


Ett litet upppiggande moment är att jag fått mina kläder från Ellos!
Men ah, vad jag hatar att beställa kläder på nätet!
först finns det bara storlekarna 34/36 & 38/40!
men, mm..hm? jag har ju storlek 36/38! hur ska man göra då?
ja.. då tar man den som e lite störra dåra. Alltså 38/40.
när dom väl kommer så väntade jag  ju mig att dom skulle vara stora, och det var dom ju. -.-
och sen hade jag ju beställt en vit blus med blått mönster. tar jag upp paketet som det STÅR vit/blå.
jippi, tänkte jag rätt färg!
dadadada... *ZZZzzzzzz. Såklart det inte var rätt färg! -.- (gjorde mig ännu ledsnare)
då var den vit med typ grå,svart och brun mönster. som tur var såg den inte helt korkad ut! men ändå, beställ aldrig kläder på nätet...(mina skor kommer den 10 juni, och jag beställde dom samtidigt)
puss alla sköna

Hannah

Hej alla. Har jag mycket att säga eller har jag mycket att säga ? Okej, jag har inget att säga... -.- Skulle vart hos pappa idag men han mådde piss och aja.. åkte till stallet och pysslade med min ponny, hennes sko har gått av så det är helt cp ;s Nu ska jag äntligen kolla på twilight. Helt sjukt att jag inte har sett den än , jag är typ största fanet, eller igentligen inte, bara beroende. Jag får alltid till det, puss.

Hannah / inget utan dig

Just den här gången satt det för hårt.Just när det handlar om dig, sitter det för hårt.Jag får inte loss knuten genom att gråta,kolla på bilder,tänka på minnen eller FÖRSÖKA tänka på nått annat... det är du.du är överallt.för det är du.för det är du som inte går att ersätta.det är du som inte går att glömma.det är du.det är du som är det finaste jag vet och det är du som har all plats.det är du.du du du. aldrig igen, mitt hopp är släkt.































Amand

Snyggt tillsammans?

vet inte varför, men jag tycker den här blusen är jätte gullig! h&m 129;- (rea)
shorts. h&m 98;-
sandal. Ellos 499;-

Amanda

Hallå.
Igår red jag för första gången på väldigt länge, det var jätte kul! och hon haltade inte alls.
Fanny hade hopplektion för karro och gissa om jag vart sugen eller?
Hon var duktig och Nogger var ganska het. även om det bara var typ 50 cm så var det kul ändå. :)
har funderat och jag tror att jag ska slinga eller färga håret lite ljusare! 
tänkte först mörkare än vad jag har nu, så det skulle antagligen bli svart.
Men ljust känns lite mera aktuellt i sommar.
Gud vad jag längtar till skåne med Hannah! 
Mihi, puss på er alla snälla!

Hannah

Sitter i skolan nu. Kollar på älgar & björnar på youtube, ihh min största fobi ;s tror jag hinner blogga när jag kommer hem. Har gjort klart en toptopp idag, visar bilder senare.


Hannah

ÅH DAMP, datar tar inte åt sig usbnnnnn?! blir galen.ni får väl bilder nån annan dag då.. ska duscha snart, sen plugga och skriva brev till mormor,hon är i skåne och har lovat henne...kanske ett till farmor när jag ändå håller på...? nej inte direkt haha. jag och sandra red barbacka till sandgropen med vatten i och galopperade runt där, blev väldigt blötta och allt var allmänt knas,mohahah i <3 it!

Hannah

Sitter i skolan just nu.Mår inte bra, mår illa,fryser och har ont i huvudet.Aja,bara 2 timmar kvar.
Kollar löshår nu, jag vill ha nytt!Långt hår är najs.Och ska man vara blond eller brunett nu till sommaren?Blondt känns snyggare, men jag är trött på det bleka.Nej nu börjar min lektion.Ha det bra alla söta ((((((((( :

Amanda

Hallå bloggen och bloggare!
Idag åkte jag hem från skolan, mår illa och har ont i huvudet.
När jag kom hem städade jag rummet,"oj så fint det vart" hihi.
sen satte jag mig och tittade på tv och åt rabarberkräm, yammie!
efter det vart jag lite trött på tvn så jag målade istället. Jag målade en sorts manga flicka. aha
och nu sitter jag här, har precis druckit upp min oboy.
- Jag vill ha en sminkdocka! är typ beroende av smink nu. Och min syrra vill inte direkt vara det. -.-
jaja, får väl önska mig det till julafton. mihi.
puss alla.

And everywhere all I see is you


Hannah

Hej sötnosar. Sitter i skolan nu. Nästa lektion är typ engelska som börjar om 7 minuter så blir ett snabbt inlägg. Har inget speciellt att säga, i skolan händer inte direkt nått speciellt. Kör hiss & diss istället.

Jag hissar : Frukt! smoothies och sånt,så himla gott! Äkta vänner,finns det nått bättre? Sommar & sol, i sommar ska jag bli brun brun brun! Gud vad skönt att kunna gå i linne hela dagen.
Jag dissar : Orangea foundations, det är läskigt fult och jätte irriterande. Skrytbloggare, jovisst, dom flesta som skyter har ju sjukt mycket läsare & så, men det jag hatar är det där '' Så himla wannabee mig!'' och typ '' Skit, jag började med det där först''. Fuck them all, ta inte ut så mycket i förväg,va glada att ni är förebilder bara. Köer, fan vad jobbiga dom är när man har bråttom.. -.-

Nej, nu började min engelska för ett tag sen. Puss alla.

Hannah

Förlåt för att ni inte fick videoklippet igår, youtube dampade, vilket det fortfarande gör. Måste fixa mig nu, håll ut, jag bloggar i skolan (;


Amanda

Grattis till segern Norway!
"Fairytale"


Söt! :D

Amanda

hallå hallå bloggen!
idag har jag vart på spa med Lovisa och några andra. det var jätte skönt!
Bada bubbelpool, basta+ infraröd bastu (rensar ur allt gift ur kroppen),
masagestol, dricka kall coca coola. maha.
Sedan fick vi en smink lektion om hur man skulle sminka sig rätt för att få en naturlig look!
var intressant, en kille med namn francisko som är utbildad makeup artist. Det vill jag också bli! ^^
Först fondation sen puder,ögen, ögonbryn, roge, läppar och mascara.
Lovisa fick vara smink docka, haha, vart jätte fin efter.
Senare käkade vi Thaimat. Mums!


här var vi! ;D

Hannah

Hej alla. Har inte hänt så mycket idag. Sandra dissade för hon låg och sov när jag väntade utanför på henne..(?), så åkte till stallet själv och markarbetade istället. Imorgon är det skola buhu, fast är vi inte typ lediga tors & fre? Video från markarbetet kommer senare ikväll.

Hannah

Hej bloggen.Vaknade för ett tag sen, har inget speciellt att säga. Åker till stallet nu, med Sandra. Vi ska bada i sandgropen mihih!

Hannah

Nu har jag precis duschat, kom nyss hem från stallet. Förlåt för ingen mer uppdatering idag, internet dampade och jaja. Johanna kunde inte träffas, så det förstörde typ allt. Hos pappa hände inget mer speciellt. Jag ställde upp massa ölburkar med vatten i på berget neranför hans balkong/veranda och sköt med luftgevär på dem. Först sköt jag bara runt och fatta ingenting, men så visade min bror mig hur man gjorde, då fick jag ett jävla flytt :D Senare mot 6 tiden åkte jag hem en snabbis ( om jag ens gick in i huset...(?) ) och åkte sen vidare och grillade hos morbror med min syster. Sen åkte jag till min älskade ponny. Hon var bäst som alltid mihih!

Pappa hade kameraladdaren så jag hittade gamla bilder på mig och grazie,men ni får bara en,sparar dom finaste till nån annan gång.

Blond blond blond och löshår,fråga mig inte hur jag tänkte men jag älskar bilden iallafall!

Amanda

Hej! har beställt lite grejs, check this out.
        h&m; (ska köpa)
Ellos;
   
  

Amanda


Sparkle sötnos.

Amanda

                               

Hallå.
idag har jag inget speciellt för mig precis. har bara fått några tråkiga uppgifter av mamma;
1)Skura ena grinden?! 2)plocka in och ur diskmaskinen 3) gå ut med Mixa!
Imorgon får jag börja skritta i 15 minuter, jippi! Åh jag är så ledsen att Sparkle ska åka hem snart!
hm, vill köpa henne men eh, ja? vart ska jag få pengarna ifrån?
Får väl se fram mot ridlägret. Ska fråga ifall jag får ha henne då. xD
ja, intressant? nej inte speciellt! hihi

Hannah

Hej bloggen och bloggläsarna. Sitter hos pappa nu, han ska flytta till thailand så håller på att fixa huset...Igår hade jag prov på typ tropiska regnskogen , tror jag iallafall får godkänt.Efter skolan åkte jag hem, sen vidare till prolympia, min systers klass skulle grilla.Fråga mig inte varför jag följde med, för det har jag inget svar på. På station lite senare gjorde jag bort mig som fan,men inte tänker faktist inte säga vad som hände till er.. :P fööör pinsamt. Jag åkte till gholmen på kvällen och cyklade runt med Amanda och sen hackade hon upp sig på att spela fotboll så jag kollade på. Senare idag ska vi grilla här tror jag, ska väl vidare till stallet också.

Hannah

Tillbaka från stallet nu. Min ponny är värdens finaste nu,nästan helt frisk :D Älskar sånna här ljusa kvällar också, cool färg på himmelen och fortfarande varmt, jätte skönt. Och så har jag lagt all min skittvätt i tvättmaskinen, i ett försök att komma närmare ommålningen i mitt rum och fixat med påslakan och grejer. Jätte stolt hihi! Imorgon ska jag försöka blogga i skolan, och kanske efter också. Ska till prolympia och grilla på kvällen och sen vidare till gansterholmen. Nu ska jag plugga,kolla på film och skriva brev till farmor & mormor eller nej föresten,ska åka och hämta min bror i sollentuna med mamma haha, får plugga i bilen. Prov på tropiska regnskogen imorgon, wish me luck...


Bästavän

MEN GEEEE MIG!



+ kläderna amanda la ut längre ner, speciellt den blå toppen tjejen har på stranden.såååå snygga!

Hannah

Måste säga att Amanda har hittat på det konstigaste lösenordet någonsin, det är faktist anledningen till att jag inte har bloggat haha x) Idag så hade vi typ engelsk dag i skolan, inte speciellt kul men antar att det var myyycket bättre än franskaförhör så tummen upp hehe (Y) Vi kollade på några konstiga serier som skulle vara läskiga,vilket dom verkligen inte var, körde frisbeegolf och åt scones och drack te haha :D Efter skolan skulle Sara möta mig på station men hon var med några på ip så åkte hem ett tag,hon hörde inte av sig och tänkte att hon kan skita i sina kläder isf,men hade lovat henne att hjälpa henne slinga håret,vilket hon ändå inte gjorde, så åkte och träffade henne i centrum och åkte till bällstaberg och satt och pratade. Kul att träffa henne ändå, back in thaaa days. Ska snart åka till stallet i samma runda som mami ska skjutsa syster på fotbollsträning, så bloggar nog inget mer ikväll.Exakt en månad kvar tills jag fyller år också ;D


12/ -.-

Alltså.. gud vad jag vill ha den här, den ser såå skön ut! ;P
   Ellos, 149;-
  tror jag eller kanske 199;-

12/ Tha hillas

             ska titta på the hills nu, hepåer! :D

12/ Nu är 80-talet..

...På väg tillbaka, fast mycket snyggare denna gång! Eller vad tycker ni? ;D  
                                                          Nelly                                                        
                                               

Lyx eller budget, vad väljer du?


Kan någon Fixa en header?

Är det inte någon som kan hjälpa mej och hannah med en header? ;D


vem bär den bäst?
 


Hannah / gårdagens

Hej bloggen.Första inlägget för mig , bara för Amandas skull.Nej men ärligt talat orkar jag inte blogga egentligen,men ska försöka få upp suget igen. Igår vakna jag skittidigt, vid tio tiden tror jag. Åkte direkt till Sandra,var där ett tag och sen åkte vi till stallet och hoppade. Sandra red Graz lite också. Det gick jätte bra mihih! Min usb cpar så ni får videor nån annan dag.


Amanda/jag får en puss av en skitunge & mamma fyller år.

hejsan, det började med att vi sjöng för mamma och hon fick frukost på sängen!
jag hade köppt; läppglans,pappiljotter eller hur det nu stavas. hon fick också en liten blå ljuslyckta, ett stort blått ljus med blå sand till. 
  Dagen rullade på som den skulle. När jag, sabina & Amanda väntade på att klockan skulle bli halv 1 så vi kunde gå in och äta kommer en liten kille ut ur matsalen. Först så går han fram till Sabina och kramar henne. Sen tittar han på mig och Amanda och kramar oss också och springer iväg. Sen kommer han springade tillbaka och pussar alla oss tre på kinden, vi eh, okej? liksom. Han springer iväg igen. Och så kommer han kutande rakt mot mig och jag bah "eh hjälp". så kommer han och liksom tar mina kinder mellan hans händer och yuuu, pussar mej på munnen. Sådär slabbit som små barn brukar vara, och Amanda och Sabina bara sitter där och "ASG" medans jag bara "bläää"  haha
 (Han gick i 2:an)
   Imorgon ska jag till Täby med min älskade Hannah. Jag ska köpa tennisskor och en pressent till Lovisa. och lite andra grejer. ni får se Imorgon!
 Hare skönast. Hej då. ;D                     Älskar Hannah<3               

  
   kloten

Amanda

´hejsan.
ska maby beställa dom häa sakerna. ;D
KLICKA PÅ DOM! :D
hur dom sitter på;      "för sig själva"; (

  Leggins, 149;-

  Vet inte om jag ska ha blå eller vit?! Blus, 199;-

  topp, 149;-

  I brun eller grön? :S Topp, 149;- 

                                                               

RSS 2.0